Header info

STAVATO BV Stalenmakerij

Parallelweg 60

NL7161 AB Neede

T: +31 545 29 51 00

E: info@stavato.nl

I: www.stavato.nl

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Binnen maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) maakt een bedrijf bewuste en verantwoorde keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit.

Recyclen of hergebruiken is een onderdeel dat hoort bij MVO. Daar waar mogelijk behoort een bedrijf zich te richten op het hergebruiken van alle materialen waartoe het de beschikking krijgt.

STAVATO is altijd op zoek naar mogelijkheden om materialen op een verantwoorde manier te recyclen. Bijvoorbeeld containers met snij-afval welke vroeger naar de vuilverbranding gingen, worden tegenwoordig gerecycled. Elke vezel wordt hergebruikt, en verwerkt in Haaksbergen bij SFZ, Het Frankenhuis. De stof wordt uit elkaar getrokken en de vezels opnieuw verwerkt tot nieuwe textielproducten.

Zo zijn wij er trots op u te vermelden dat de containers met snij-afval welke vroeger naar de vuilverbranding gingen, tegenwoordig gewoon gerecycled worden. Elke vezel wordt hergebruikt, en verwerkt in Haaksbergen bij SFZ, Het Frankenhuis. De stof wordt uit elkaar getrokken en opnieuw verwezenlijkt tot textiel.